PiotrKR Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam - imię i nazwisko – Piotr Krajnik - wiek – 34 - zamieszkały – Borowo koło Kartuz / Pomorskie Spotkanie z modelarstwem zacząłem tak jak zapewne wielu innych od „plastyków” jeszcze w szkole podstawowej, niestety z tamtego okresu nic nie „ocalało”. Nawrót nastąpił kilka lat temu, pozwolę sobie zaprezentować moje „wyczyny” w odpowiednim dziale. „Latającymi” zainteresowałem się jakiś rok temu, zacząłem od tartacznego szybowca na silnik 600, niestety z powodu braku umiejętności ocalał tylko kadłub i kawałki skrzydeł. Potem był ( jeszcze jest – do naprawy ) depronowy RWD by Skazoo, następnym po nim Akrobat By Zbig – bardzo fajny model ( rozbiłem już dwa ) i mam zamiar zrobić następny, oraz jego wersję „tartaczną”. W międzyczasie składa się Extrim – ale na obloty poczeka do czasu „wytrenowania” pilota. Powstaje tez wynalazek trenerko-podoby z depronu który jeżeli czas pozwoli, pozwolę sobie zaprezentować. Witam jeszcze raz wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam! :mrgreen: Widze ze masz powazne plany zwiazane z modelarswem. Mam nadzieje ze temu podolasz i trzymam kciuki za obloty nowych samolotów zeby nie skonczyly jak 2 pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.