PiotrKR Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam - imię i nazwisko – Piotr Krajnik - wiek – 34 - zamieszkały – Borowo koło Kartuz / Pomorskie Spotkanie z modelarstwem zacząłem tak jak zapewne wielu innych od „plastyków” jeszcze w szkole podstawowej, niestety z tamtego okresu nic nie „ocalało”. Nawrót nastąpił kilka lat temu, pozwolę sobie zaprezentować moje „wyczyny” w odpowiednim dziale. „Latającymi” zainteresowałem się jakiś rok temu, zacząłem od tartacznego szybowca na silnik 600, niestety z powodu braku umiejętności ocalał tylko kadłub i kawałki skrzydeł. Potem był ( jeszcze jest – do naprawy ) depronowy RWD by Skazoo, następnym po nim Akrobat By Zbig – bardzo fajny model ( rozbiłem już dwa ) i mam zamiar zrobić następny, oraz jego wersję „tartaczną”. W międzyczasie składa się Extrim – ale na obloty poczeka do czasu „wytrenowania” pilota. Powstaje tez wynalazek trenerko-podoby z depronu który jeżeli czas pozwoli, pozwolę sobie zaprezentować. Witam jeszcze raz wszystkich.
krykiet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam! :mrgreen: Widze ze masz powazne plany zwiazane z modelarswem. Mam nadzieje ze temu podolasz i trzymam kciuki za obloty nowych samolotów zeby nie skonczyly jak 2 pierwsze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.