elektronik-adam Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jak w temacie mam z tym problem chciałem zrobić z laminatu ale nie mam pojęcia co i jak bo 1 raz będe tym robił może mi ktoś powiedzieć od czego w tym zacząć czy mogę używać takiej maty szklanej jaka jest w zestawach naprawczych np do zderzaków samochodowych czy lepsza na to by była tkanina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam kolegę z tak oryginalnym pytaniem, które nigdy nikomu nie przyszło do głowy.:mrgreen: Jest to temat, który na pewno warto powałkować po raz dwudziesty??? http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=185590&highlight=#185590 PS. Funkcja szukaj - zna więcej rozwiązań niż ty masz pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 wybierz się na modelarni w aeroklubie w bielsku a tam napewno pan Gieruszczak pokaże Ci jakto zrobić dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 A jechać tam sam czy lepiej z modelem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 nie wiem jak Do ciebie pisać gdyż nie wiem czy ma 13 czy 50 lat weź model i zajedź na modelarnie tylko sprwdź czy bedą , chłopaki mają swoją strone www i tam znajdziesz kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ma 13 czy 50 lat Marcinie - dobra wiadomość, człowiek dochodzi do takiego stanu później niż koło 50tki :-). Więc albo 13 albo >>70. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.