piotrp Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Właśnie odebrałem przesyłkę z nowymi pakietami Lipolków. I coś mnie zastanowiło - jeden jest zupełnie płaski, twardy w dotyku, a drugi jest jakby napompowany, saszetka ugina się pod palcem jak balonik. Nie jest to duży ruch, ale wyczuwalny. Czy to normalne, czy mam się niepokoić? Pozdrawiam PiotrP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 reklamacja z miejsca :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zebys nie mial watpliwosci dolaczam do kolegi Kuby - Reklamuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Rozmawiałem ze sprzedawcą - bez problemu wymieni na inny. Dziękuję panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.