pike Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Witam Serdecznie Czas powrócić do marzeń z lat młodości ;-) Postanowiłem, że czas polatać. Nabyłem aparaturkę Turnigy 9x i pierwszy samolocik - Alpha 1500 - piękna maszynka. Niestety okazało się, że symulator a latanie "w realu" to nie to samo. Przerażenie w oczach kretów na łące i tracące blask oblicze Alphy (może też i resztki rozsądku) kazały zrobić STOP. Jestem teraz na etapie drugiego podejścia ;-) Zakupiłem to: http://www.hacker-model.com/uk/piperepp.html i właściwie kończę montaż... (włożyłem tylko inny silnik: RAY CD2826) może niedługo uda się oblot... No właśnie - słowo klucz: OBLOT... Mieszkam na Bemowie i nie ukrywam, że chętnie postawię piwo (a może i dwa) za dobrą radę i pomoc w oblocie ;-) Zainteresowanych piwem - ZAPRASZAM! Pozdrawiam! Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.