Jan Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Szkooooooda :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak nie dowiemy? Przecież zdążył napisać, że to wszystko to jedna wielka ściema w jego wykonaniu. A tłumacząc się naściemniał jeszcze więcej. Szkoda słów. Panowie, po co odgrzebujecie modelarskie demony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 DemoTy chyba :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ale wiem jak mógłby to zrobić! Trzy żyłki i przyczepić do sufitu. Ew. ma uwięzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersamiec Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 widziałem ktoś zamocował w "odrzutowcu" napęd pchający z regulacją wysokości, łoże było na zawiasie, sterowane serwem, może to by jakoś mogło taki start pionowy załatwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lawender Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam ponownie. Coz dalem ciala i kara sie nalezala. Dziekuje koledzy za wszystkie uwagi na moj temat i przepraszam za scieme. Ladziak tlumaczenie bylo prawdziwe :ass: Pozbylem sie wszystkich materialow obciazajacych mnie i nawet kompa zmienilem. Poprzedni zamienilem w kupe zlomu i syn sie nim bawi walac w niego grzechotka. Samiec masz racje. Ten typ wznoszenia mam zamiar zastosowac [jezeli sie wkoncu do tego zabiore]. 2 srednie albo 4 male silniczki spiete w Y. Loza w platach na serwach. Niestety cos takiego bedzie malo sterowne i obawiam sie ze bedzie ,,plywalo'' na boki. Cos wymysle. Viper sie robi po raz drugi bo pierwszego woda zniszczyla razem z reszta sprzetu. Belgia to deszczowy kraj a mieszkam w dzielnicy Brukseli ktora czesto zalewa ze wzgedu na kiepska siec kanalizacyjna. ale to niewazne. Musialem zaczac od poczatku. Zarowno model jak i kompletowanie wyposazenia. Brakuje mi tylko bat lipo i ladowarki, reszte mam. Jak bedzie mi sie chcialo to tu wrzuce zdjecia ale obawiam sie Waszej reakcji tzn kolega Ladziak pewnie znow pojedzie po mnie jak zwykle. Coz kazdy ma prawo miec swoje zdanie a ja mam prawo miec to gdzies. Mam nadzieje ze sie jakos dogadamy w koncu mister Ladziak, co? Pozdawiam wszystkich serdecznie ,obiecuje poprawe i WIELKIE DZIEKI Jakub za zdjecie baniszcza. PS. zdjecia Vipera sa w albumie na FB. szukaj tam piter.mayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 dawaj fotki chce zobaczyć jak to wygląda.a na fc nie chce mi sie logować ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lawender Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Sie robi. Jeszcze nie jest calkiem gotowy bo duzo zajec innych ostatnio. Te fotki sa sprzed 3 tygodni gdzies wiec teraz wyglada juz troche inaczej. Bede dodawal wiecej Ale kurcze jak tu wrzucic foty do albumu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lawender Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Musze je wszystkie zmniejszyc bo sa w 10 MP i oczywiscie nie wchodza. Patrzcie narazie na fejsie. Zmniejsze to wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Samiec masz racje. Ten typ wznoszenia mam zamiar zastosowac [jezeli sie wkoncu do tego zabiore]. 2 srednie albo 4 male silniczki spiete w Y. Loza w platach na serwach. Niestety cos takiego bedzie malo sterowne i obawiam sie ze bedzie ,,plywalo'' na boki. A czemu nie tricopter jak już wcześniej radzili?? Jak się tak bardzo uparłeś na tego Goliatha to chyba najrozsądniejsze wyjście? Jakiś prosty i tani sterownik typu KK czy Multiwii, obudować to mniej więcej tak: I powinno jakoś się unieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lawender Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Hmm tez myslalem nad tym ale chwilowo zarzucilem Golca na rzecz Vipera. Popatrze jutro w sklepie co maja z tego typu. Dzieksy za rade ]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lawender Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam ponownie. Niestety malo czasu ostatnio na modelowanie i jazdy po sklepach. Jezeli ktos z Was chce zobaczyc zdjecia Vipera to zapraszam na FB (piter.mayer) , tam w albumie umiescilem te juz zrzucone na kompa. Vipek nadal nie skonczony ale cala elektronika polutowana, zbindowana z nadajnikiem i sprawdzona . No i dziala oczywiscie. Potrzebuje okolo 3 dni aby skonczyc kadlub i skleic do kupy elementy. Jutro zaczynam robic drugiego, troszke mniejszego tzn 100 cm rozpietosci. Depron z balsa. Odrazu bede mu lamal kanty a nie jak w tym duzym ze krawedzie jak zyletka. Podczas tej budowy bede na biezaco robil szczegolowe plany aby chetni rowniez mogli cus podobnego zbudowac. Zdygitalizuje je i kazdemu chetnemu wysle. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.