marcin29 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 posiadam model citabria sig 1;6 a wkrodce bede mial aparature HK ch6 v2, prosilbym o najlepsza opcje symulatora dla mojego sprzetu....... dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro100vnik Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Nie ma różnicy jaki symulator do aparatury Wystarczy dobrze podłączyć apkę, ew. zaprogramować i lecieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin29 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 mam aparaturae i skonfigurowalem ja z kompem.... mam tez symulator aerofly professional delux ale nie chce sie mi wlaczyc......... moze ktos mi cos poradzi? dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 mam tez symulator aerofly professional delux ale nie chce sie mi wlaczyc......... moze ktos mi cos poradzi? Sprawdź połączenie, jeżeli interfejs (klucz sprzętowy) jest wadliwy, producent bez większych ceregieli go wymienia. Tu masz support producenta: http://www.aerofly.com/afpd/support.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin29 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 program sam zaczal dzialac.....chyba..... tak czy inaczej symulator bardzo fajny, duzo mozliwosci i super grafika..... dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.