kozuszek Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 witam serdecznie wszystkich, mam zamiar zrobić model samolotu piper j-3 cub rozpiętość około 1,5m i chce silnik elektryczny oraz resztę wyposażenie jednak nie za bardzo wiem jaki silnik itd. oraz gdzie najlepiej kupować i ponieważ to mój 2 model (pierwszy to TOTO-0 ) nauczyłem się trochę latać i mam zamiar zrobić coś "większego" wiec oczekuje waszego wsparcia zarówno w wyborze wyposażenia jak i w budowie czekam na wasza pomoc pozdrawiam Colin P.S co sądzicie o aparaturze turnigy 9x ? moimi zalozeniami sa rozp: ok. 1500mm dlugosc:ok 1000mm sterowanie:wysokosc, kierunek, lotki, obroty silnika material:balsa (choc chcialbym sprobowac mieszanki depronowo-balsowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 P.S co sądzicie o aparaturze turnigy 9x ? Przeczytaj opinie na temat owej aparatury... Dla mnie jest dość fajną aparaturką Silnik dopiera się do wagi modelu, najpierw zrób model ,później szukaj silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 czytajac rozne posty na temat tego ze pipera oceniam wage na ok 1600 g gdzie i w jakiej cenie dostalbym silnik o takiej mocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 i czy wystarczy mi ok 500 zl na samo wyposażenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Tylko dlaczego temat jest w tym dziale? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 No własnie teraz zobaczyłem w jakim jest temat dziale i czy wystarczy mi ok 500 zl na samo wyposażenie? wyposażenie? Wszystko razem z aparaturą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 nie oprocz aparatury oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 na aparature przewiduje ok. 350 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Jeszcze jedno pytanie, z polskiego sklepu czy zagranicznego? na aparature przewiduje ok. 350 zl Ale to masz czyli ogolnie 850 zł na chłopski rozum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 owszem na allegro zobaczylem ta aparature za 350 zl z odbiorniekiem i roznymi dodatkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 dokladnie to mam 1100 zl jednak nie mam zamiaru wydac wszystkiego na jeden model oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Jeszcze jedno pytanie, z polskiego sklepu czy zagranicznego? a dostane gdzies taniej ta aparaturke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 temat zamarl nikt nie pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 temat zamarl nikt nie pomoze?Zamiast nabijać posty jeden pod drugim bez sensu sam poszukaj. Nikt tego za Ciebie nie będzie robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.