Rado Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum pragnę powitać wszystkich jego użytkowników. Mam na imię Radek, mieszkam w Warszawie. Modelarstwem interesuję się od wczesnego dziciństwa i jak to w życiu bywa czasami moja aktywność modelarska ograniczała się do teorii a czasami do praktyki. Ostatnimi czasy jednak mocno mnie chwyciło i postanowiłem zająć się aktywnie modelami RC w czym mam nadzieję uzyskać od bardziej doświadczonych forumowiczów pomoc i oczywiście w miarę moich skromnych umiejętności pomocą służyć innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Cześć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.