marcino477 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Witam poszukuję polskiej instrukcji do aparatury Futaba FX-20.
marcino477 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Jeżeli ktoś chciałby sobie wykonać pulpit do FX20 bądz FX30. To posiadam dwa rysunki ( góra i dół) w formacie DXF. A tak wygląda mój pulpit:
Gość Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Witam poszukuję polskiej instrukcji do aparatury Futaba FX-20.Witaj Marcin I jak? Dotarles do instrukcji w jezyku polskim? Jesli nie, a masz jakie pytania dotyczace FX-20, na miare moich mozliwosci chetnie postaram sie na nie odpowiedziec - zawsze przeciez moge przelozyc wybrane fragmenty z instrukcji niemieckiej. Swoja droga do konca nie jestem pewien, czy instrukcja w jezyku polskim w ogole istnieje. Na Twoim miejscu skierowalbym to pytanie bezposrednio do polskiego dystrybutora produktow Robbe. Mianowicie FX-20 zostala zaprojektowana i wykonana przez firme Futaba na zlecenie firmy Robbe, o ile wiem, z przeznaczeniem na rynek europejski. Stad tez bezposrednio na stronie Producenta (Futaba) zadnych informacji na temat FX-20 nie uswiadczysz. Mysle, ze wszystko zalezy od tego, w jakim stopniu Zleceniodawca (Robbe) postaral sie o zadowolenie klientow polskojezycznych... Jesli masz mozliwosc zdobycia instrukcji od T8FG - mozesz z niej smialo korzystac, gdyz ten nadajnik posiada identyczne oprogramowanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.