kandul Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam wszystkich forumowiczów, Mam na imię Michał. Swoją przygodę z modelarstwem rozpocząłem w latach 80-tych XX w., i po kilku latach przrwałem ją na A1. Jak już się modelarzem zostało to się nim jest do końca życia. Takoż u mnie dojrzewała chęć powrotu do hobby z młodości i w końcu puszczanie gumówek z dziećmi i kolega modelarz sprowokowali mnie parę miesięcy temu realizacji marzenia z dzieciństwa: kupiłem zamolot RC - Cessna 480 Pelikana! Pierwszy lot i kret. Sporo było do naprawiania. Potem szlo już lepiej. Od tamtego czasu model w całości. Znaczy ogólnie to inte... zainteresowania to samoloty, fpv i ogólnie takie takie... Ale w miarę, to muzyka mnie najbardziej kręci... A wogóle, to mam nadzieję na przyszłość... Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.