pata142 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Jestem tu nowa, dopiero poznaje modelarstwo;D Mam na imie Patrycja , mam 21 lat. modelarstwem zajmuje sie moj tata a ja jestem tak jakby obserwatorem;P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRI100F Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam koleżankę z TWARDOGÓRY :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witamy, witamy, widziałem kiedyś jak kobieta pilotuje model, piękny widok :mrgreen: ale na modelu nie mogłem się skupić. Ja moją córcię też już powolutku wkręcam w modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.