BANdzior Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam mam na imie Paweł i mam 17 lat . Dopiero od niedawna interesuje sie modelami latającymi (elektrycznymi).Moj tata gdy był w moim wieku tez budował własne modele , ale teraz nie ma na to czasu. Jestem tu nowy wiec myślę ze mogę liczyć na wasza pomoc. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeK6683 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANdzior Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kupie pakiecik Li-po 3s 1300 mah lub coś podobnego proszę pisać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kupie [...]Słuchaj BANdzior, zamiast pisać post gdzie popadnie (czyli np. tutaj), spróbuj się porozglądać po forum za bardziej odpowiednim miejscem na tego typu zapytania.Proponuję zajrzeć do działu Giełda a w szczególności przeczytać pierwszy post na samej górze tegoż działu, który jasno określa w jaki sposób powinieneś wyrazić chęć zakupu pakietu. Tutaj to nie dość, że mało kto zagląda to jeszcze możesz dostać od admina po uszach za umieszczanie postów w niewłaściwym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.