ali1983 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 które lepsze/ wystarczające??? waga modelu 770 gram, sterowane kółko ogonowe. teraz mam e-sky 8gram 1,2kg i daje radę, choć zauważyłem, że już trochę wolniej chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Waga bardzo podobna, ja bym brał te pierwsze Mam oba rodzaje w swoim hangarze i zero problemów. Oczywiście te drugie stosuje tam gdzie nie zmieszczą się te pierwsze mg-90s jest szybsze, ale przy kółku ogonowym to nie ma znaczenia.... U mnie jak e-sky serwo 8g zaczęło jak zwalniać to potem padło (chyba elektronika), więc uważaj. Mi się fuksnęło bo model nie rozbity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ja bym brał te pierwszejuż do mnie jedzie. U mnie jak e-sky serwo 8g zaczęło jak zwalniać to potem padło (chyba elektronika), więc uważaj.chwilowo przesiadłem się z extrima na szybowczyk także spoko. ale będę uważał. dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.