Dobek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Model bardzo fajnie lata nawet przy wiaterku do 3m/s. Jako że był to zestaw montaż dziecinnie prosty, a model prezentuje się tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Zawsze marzyłem o czymś takim Wrzucaj więcej fotek Gdzie go kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 ile kosztowało to cudo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Przypomina Slow Stick'a bardzo modele mi się takie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Mam takiego, tylko w wersji depronowej na sprzedaż... Po prostu konstrukcyjny SlowStick :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Szczerze Konstrukcja modelu Dabk'a jest bardzo prosta w wykonaniu da się zrobić nawet bez planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobek Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dokładnie tak bardzo prosta konstrukcja, model kosztował łącznie coś koło 350 zł (z elektroniką). Trochę balsy, rurka węglowa(chyba najdroższa ze wszystkiego) i parę plastików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.