siwywroc Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Witam się grzecznie na forum. Jestem z Wrocławia. 50 lat... Z zawodu mechanik samochodowy. W przypływie nagłego impulsu zakupiłem Raptor Tigera. Aparatura Optic 6. Raptor używany, po oblotach od P. Piotra z Łodzi. Złożony. Zakupiłem serwa (wg rad Piotra) jedno silne , jedno słabsze(do przepustnicy silnika) i 3 średnie. I teraz.......nie wiem jak to połączyć. Zaczynam studiować fora i szukam podstaw teorii latania. Kłopot sprawiają mi wszystkie skrótowe wypowiedzi na forach. Ale powoli się oswajam. To tyle na powitanie. Jeśli ktoś do mnie napisze z chęcią pomocy, będę wdzięczny. Adres email widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.