BB Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Z modelarstwem mam do czynienia ostatnio od 2003r. A wcześniej od 11 roku życia, ale z przerwami. Przed 2003 rokiem z przerwą 10 letnią :oops: Zaczynałem od zestawów z CSH z Krosna : gumówek, szybowców i uwięziówek.Potem przyszła kolej na zestawy z CSH uwięziówek produkcji ZSRR. Te były trochę trudniejsze. "Zestaw" przeważnie składał sie z sosnowych listew i desek lipowych z nadrukami. Czyli prawie budowa od zera. Następnie akrobat z planów z ksiązki A. Rachwała. No i Wicherki. Dziesiątka swobodnie latająca, Dwudziestka piątka RC i jeszcze raz zmodernizowana dziesiątka, tym razem RC w 2003 roku. Od tej pory jeden kit Svensona i różne ARFy. Tak mnie zdemobilizowały, że z prefabrykatem (surowy kadłub, skrzydła i usterzenie) Zlina 50 w skali 1:4 mozolę sie od ponad dwóch lat Ale musi mieć imitację żłobków na lotkach :mrgreen: Trafił sie jeszcze stosunkowo niedawno elektryk Gemini z EPP do lotów niekoniecznie na lotnisku. I jeszcze jeden elektryk : Mini Mag dla żony :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeK6683 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.