walet Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam was wszystkich, modelarstwem interesowałem się od dawna. Jednak gdy byłem młody i miałem czas to trudno było cokolwiek kupić. Sklejałem tylko statki i samoloty z małego modelarza. Ostatnio trafiłem przypadkiem na sklep z modelami napaliłem się na jakiś gotowy samolot lub helikopter. Tutaj, chce wybrać coś dla siebie i nauczyć się latać pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek69 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć. Ja też jestem początkującym modelarzem . Wiem że helikopter jest trudny w pilotażu , najlepiej jest zacząć od czegoś prostego i taniego . Teraz są dwa pytania , czy kupujesz gotowca czy robisz sam .Jeżeli robisz sam to polecam RWD-5 . Jak chcesz plany to napisz na skype asia7796 lub na darekkarpinski1@wp .pl to ci wyślę .Model jest prosty ,łatwy do zrobienia a dużo frajdy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walet Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 myslalem o kupnie gotowca, szczegolnie podoba mi sie su-47 na korzysc helikopterów (myslałem o honey bee king 3) przemawia to ze moglbym latac nimi blisko domu a co za tym idzie w miare czesto. Wczesniej planuje tez sporo pocwiczyc na symulatorze i w tej kwestii tez bede chcial sie tutaj skonsultowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek69 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 su -47 piękny samolocik ten helikopter też jest fajny , ale latanie na symulatorze to nie to samo. W realu nie ma pomyłek a jak są to jest klapa . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.