Jurek Killer Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć Jestem Jerzy, mam 25 lat, mieszkam w Borucinie (woj. Pomorskie). Modelarstwem interesuję się od 14 lat. Zacząłem od sklejania kartonówek, później modeli plastikowych i tak doszedłem do modeli rc. Jednakże z dziedziny modeli sterownych jest u mnie więcej wiedzy teoretycznej niż praktycznej. W modelarstwo będę teraz "wkręcał" swoją córkę Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witamy W modelarstwo będę teraz "wkręcał" swoją córkę I prawidłowo hyhy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 W modelarstwo będę teraz "wkręcał" swoją córkę Optymista :rotfl: Skończy się ja zawsze - tatuś będzie się bawić samolocikami, a córeczka Barbie. Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.