specyfick Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Po tym jak spaliłem seryjny ESC, zwarciem na pinach, postanowiłem zmodyfikować nieco seryny model samochodu o silnik bezszczotkowy i zasilanko. Po niewielkich modyfikacjach łoża silnika zamontowałęm silnik KB20-30-15S 6200kv Brushless Motor . Zmieniłem oczywiście regielek na HobbyKing Brushless Car ESC 30A w/ Reverse. Bardzo fajny regulator, ma sporo opcji regulacji. Kupłem do niego też kartę do programowana ale nie jest konieczna. No i Lipo 2S PolyQuest 18C 1650 mAh. Można wstawić oczywiście i 3S ale wątpię czy da się już to autko opanować. Po tych modyfikacjach po prostu niesamowicie szybko jeździ, i do tego długo, w porównaniu do seryjnych 15 minut na szczotce i NiMh... No i udałe się nakręcić film po modyfikacjach i strzelić kilka fotek (przed). http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tJFIUbq9c5Y
zaur Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Żwawy ten Losi, Ja posiadam podobny silniczek w motocyklu 1/8 Kyosho na reglu 18A, ale niemiałem okazji przetestować. Ale regiel 18A powinien starczyć. Tez na 2s.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.