specyfick Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Po tym jak spaliłem seryjny ESC, zwarciem na pinach, postanowiłem zmodyfikować nieco seryny model samochodu o silnik bezszczotkowy i zasilanko. Po niewielkich modyfikacjach łoża silnika zamontowałęm silnik KB20-30-15S 6200kv Brushless Motor . Zmieniłem oczywiście regielek na HobbyKing Brushless Car ESC 30A w/ Reverse. Bardzo fajny regulator, ma sporo opcji regulacji. Kupłem do niego też kartę do programowana ale nie jest konieczna. No i Lipo 2S PolyQuest 18C 1650 mAh. Można wstawić oczywiście i 3S ale wątpię czy da się już to autko opanować. Po tych modyfikacjach po prostu niesamowicie szybko jeździ, i do tego długo, w porównaniu do seryjnych 15 minut na szczotce i NiMh... No i udałe się nakręcić film po modyfikacjach i strzelić kilka fotek (przed). http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tJFIUbq9c5Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaur Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Żwawy ten Losi, Ja posiadam podobny silniczek w motocyklu 1/8 Kyosho na reglu 18A, ale niemiałem okazji przetestować. Ale regiel 18A powinien starczyć. Tez na 2s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.