kozuszek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam serdecznie na ukończeniu mój pierwszy model toto-0 myślę ze w ta sobotę skończę bo jak na razie brak czasu szukam modelarzy z okolic którzy mogą mi wyjaśnić co i jak na pierwszy raz oraz pomogą ulotnić mój model z góry dziękuje za odpowiedzi, Pozdrawiam Colin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mieszkalem kiedys w Zgorzelcu ;p Obok straży pożarnej teraz w Bolesławcu ( 45km) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 to nei tak daleko moze damy rade sie jakos zgadac i razem polatamy napisz na moje gg jak bedziesz mial chec pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.