TYTUS62 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam. Posiadam symulator Reflex XTR i mam problem bo nie wykrywa mi nadajnika/ Hitec Flash 5/. Symulator kupiłem na alegro bez przewodu łączącego interfejs z aparaturą. Przewód dokupiłem od producenta z niemiec. Przyszedł ale z zerwanym przewodem/kolor zielony/. Jak była by taka możliwośc to prosiłbym o info jakie przewody wchodzą do aplki/ogółem jest ich 5/. Pozdrawiam i czekam na info. W celu szybszego kontaktu oto mój numer 793410102. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 na stornie pitlaba jest pinologia , poszukaj pinu z sygnałem PPM i masy . Powinno działać jeśli posiadasz klucz sprzętowy do tego symulatora. Czy pojawia Ci sie komunikat na temat ze klucz jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYTUS62 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam. Symulator jest oryginalny jest w nim płyta oraz interfejs /czerwony przezroczysty/ kupiony na allegro. Przewody zostały połączone zgodnie z tym schematem ale dalej nie wykrywa apki. Dałem koledze aby sprawdził na oscyloskopie interfejs bo tylko on został i może okazac się że jest trefny. Dzięki za poradę. Po podpięciu apki do interfejsu i uruchomieniu symulatora pokazuje się komunikat że jest błąd transmitera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 no to nie jest właściwy klucz sprzętowy. Możesz zrobić fotkę tego IF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYTUS62 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 To jest strona mojego zakupu. http://allegro.pl/symulator-rc-reflex-xtr-i1208066189.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 chinski pirat najprawdopodobniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYTUS62 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Klient od którego go kupiłem kupił go w norwegi. I u niego działał ale sprzedał mi bez przewodu także nie mogłem go sprawdzic od razu a teraz mam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYTUS62 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 A jaki by był dobry do nauki ale taki realny no i nie ukrywam w przyzwoitej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 może to być też kwestia przewodu , juz nie pamiętam komunikatów refleksa. Nie polecam symylatorów bo trudno powiedzieć który jest dobry. Może jakiś elektronik Ci go uruchomi ?zastukaj do mnie na GG może Ci pomogę zawsze ukryty jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYTUS62 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Dzięki za porady i wprowadzenie w temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYTUS62 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 czy przy instalacji reflexa xtr 5.05.01 miał ktoś problem? Mam hiteca flash 5. Nie wykrywa mi apki a sygnał jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 wszystko wskazuje na to ze masz uszkodzony klucz sprzętowy . Może nie do tej wersji bo zmienili szyfrowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYTUS62 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Sygnał jest a o jaki klucz chodzi. jestem na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.