Skocz do zawartości

Reflex xtr

TYTUS62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam symulator Reflex XTR i mam problem bo nie wykrywa mi nadajnika/ Hitec Flash 5/. Symulator kupiłem na alegro bez przewodu łączącego interfejs z aparaturą. Przewód dokupiłem od producenta z niemiec. Przyszedł ale z zerwanym przewodem/kolor zielony/. Jak była by taka możliwośc to prosiłbym o info jakie przewody wchodzą do aplki/ogółem jest ich 5/. Pozdrawiam i czekam na info. W celu szybszego kontaktu oto mój numer 793410102.

Opublikowano

na stornie pitlaba jest pinologia , poszukaj pinu z sygnałem PPM i masy . Powinno działać jeśli posiadasz klucz sprzętowy do tego symulatora. Czy pojawia Ci sie komunikat na temat ze klucz jest ?

Opublikowano

Witam. Symulator jest oryginalny jest w nim płyta oraz interfejs /czerwony przezroczysty/ kupiony na allegro. Przewody zostały połączone zgodnie z tym schematem ale dalej nie wykrywa apki. Dałem koledze aby sprawdził na oscyloskopie interfejs bo tylko on został i może okazac się że jest trefny. Dzięki za poradę. Po podpięciu apki do interfejsu i uruchomieniu symulatora pokazuje się komunikat że jest błąd transmitera.

Opublikowano

Klient od którego go kupiłem kupił go w norwegi. I u niego działał ale sprzedał mi bez przewodu także nie mogłem go sprawdzic od razu a teraz mam problem.

Opublikowano

może to być też kwestia przewodu , juz nie pamiętam komunikatów refleksa. Nie polecam symylatorów bo trudno powiedzieć który jest dobry. Może jakiś elektronik Ci go uruchomi ?zastukaj do mnie na GG może Ci pomogę zawsze ukryty jestem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.