BANdzior Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Witam zastanawiałem się nad kupnem aparatury i znalazłem Turnigy 9x 2,4Ghz i tu moje pytanie czy nadaje się ona dla początkującego i czy starczy na dłuższy czas. Proszę także o propozycje innych aparatur o podobnej cenie do turnigy 9x ,gdyż nie mam za wiele kasy do wydania. Pozdrawiam Paweł
kill3ro92 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=16223
Marcus Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Czy czytałeś dokładnie forum? Jest obszerny wątek o niej właśnie z takimi pytaniami jak Twoje. Mam tą aparaturę, i wg mnie za te pieniądze jest to najlepszy wybór. dla początkującego Tak. Poradzisz sobie. czy starczy na dłuższy czas Jak dotąd nie zgłaszano większych awarii, ale jeżeli nie będzie z nią problemów technicznych, to wystarczy na dłuuugie lata.
BANdzior Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Czytałem ale niezbyt dokładnie, dobra dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.