kamil_rc Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam. Mam zamiar sobie zakupic motoszybowec Castrol 2,5m i chciałbym miec w nim lotki i klapy. Jest to mozliwoe?? loki beda napedzane przed serwa hs81mg a ew. klapy conrad es 05 a na wysokosc to dam hs81. Jaki silnik proponujecie zwazajac na mała srednice kadłuba (30mm). Ja myslałem na keda model A22-20L i do tego zasilanie aku li-pol 3s1p 2200mah. Jaką moge miec wage do lotu. Na jednym forum wyczytałem ze ktos sie zmiecił w wadze w 1kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zapomnij o Conradach na klapy . Wsadź 85MG albo 125MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 To juz chyba zapomne o kalpach bo mnie na nowe 2 serwa nie stac narazie. Lepiej poczekac i zrobic klapy czy nie robic ich wogule? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dla mnie w szybowcu 2,5m to klapy raczej obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.