Łukasz K. Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam!Jak w temacie wszystkie kabelki mają być w tym jednym zlutowane? Ostatnio lutowałem pakiet 3 ale tam każdy kabelek do odzielnego był a tu ? (pakiet 2s) Pozdrawiam i z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Założę się że Twoja nokia potrafi zrobić lepszej jakości zdjęcie. Tylko oprzyj na czymś pakiet, oświetl go lampką, walnij fotkę trzymając telefon dwoma rękami i zobaczysz różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 spróbowałem i są takiej samej jakości a może ma być tak że kabel czerwony koło kabla "dużego czerwonego i tak samo z czarnym?zdarłem to białe i śa dwie płytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Tak ma być. czerwony do czerwonego dużego i tak samo czarny. Ten czarny, który jest zlutowany ma tak zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.