Gość Addriano Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam Mam takie serva : Wyglądają na całkiem zadbane i całkiem sprawne chciałbym je przetestować i ewentualnie zastosować w spalinowym trenerku. Jednak posiadaja one wtyczki w standarcie starego Multiplexa. Wyglądają o tak: Najchętniej bym je odcioł i założył normalne wtyczki tylko który kabel za co jest odpowiedzialny w tym serwie nie mam pojęcia. Moze ktoś wie lub pamieta. Bo jak nie bede musiał rozbierać serwo celem sprawdzenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 czerwony plus , czarny minus , żółty sygnał. http://www.beepworld.de/members29/shogun62ma/ tutaj jest opis , na stronie Arka.Dział pt: techniki budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Posiadane przez Ciebie serwa to nie "jakieś" serwa.... To najwyższy światowy poziom! Volz bije na głowe wszystkie inne serwa znanych mi producentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Szkoda tylko, że w ofercie mają chyba 7 serw o przeciętnych parametrach (do zastosowań modelarskich). Jak widzę z ich strony, zajmują się głównie serwami przemysłowymi do specjalnych zastosowań - i tu pewnie są rzeczywiście dobrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.