Inżynier Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Cześć ! Nazywam się Maciej Podołowski ,mieszkam w Krakowie.Swoją przygodę z modelarstwem rozpocząłem gdy miałem 6 lat.Od tamtej pory kleiłem modele redukcyjne aż po modele zdalnie sterowane.Od 2003roku uczęszczam na modelarnie (MDK DH przy ul. Reymonta oraz na Sadową w krakowie gdzie znajduje się ośrodek modelarstwa lotniczego i kosmicznego.W tym roku poszerzyłem swoje horyzonty kursem szybowcowym na krakowskim Pobiedniku. Zamierzam kontynuować i rozwijać swoja pasję dalej.Teraz również dzielić się doświadczeniem z innymi modelarzami z polski poprzez forum modelarskie. Pozdrawiam Maciek 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.