manaq Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Zapraszam na nową, dopiero co budującą się stronę www gdzie będzie można znaleźć informację o naszym lataniu na zboczach w dolinie Wisły i nie tylko. Fotki z niedzielnego latania w Strzelcach Dolnych http://f3fcb.webnode.com/fotogaleria/a2010-10-03-strzelce-dolne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Udało się dziś skorzystać z warunków do lotów na zboczu w Strzelcach na ‘Bloczku” szału nie było ale udało się Damianowi oblatać pół-makietę szybowca GRUNE POST z sukcesem. Drugi Damian natomiast pośmigał małym szybkim SPRINTEM dla, którego warunki były dość zadowalające. Kilka zdjęć z tego harcowania niestety dzień już coraz krótszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Piekne fotki i pradoliny wiślane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Janku dzięki za miłe słowa Sobota zboczowa na 'bloczku' w Strzelcach Dolnych dmuchało delikatnie szału nie było ale dopisało towarzystwo i frekwencja zboczo(N)wych lataczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Jutro na to zbocze dobra prognoza może załatamy jak się uda relacja na wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 No i dzisiaj Strzelce zalatane Piloci: Damian, Krzysztof, Damian, Krzysztof, Piotr, Karol, Janusz (w sumie też pilot ) Także frekwencja spora, a warunki superowe, siła wiatru i kierunek O.K. troszkę chłodno, ale kto by się tym przejmował, tym bardziej że to dopiero rozgrzewka przed prawdziwym zimowym lataniem Zalatane tak bardzo, że nie wiele czasu było na focenie, ale ważne, że towarzystwo nie zawiodło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Kilka zdjęć było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ano dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Tak jak wcześniej wspomniałem, więcej lataliśmy niż fociliśmy,z resztą latanie było spokojne (na początku) a potem troszkę szybciej I groźniej aż ktoś pokazał pazur i trzeba było użyć kamuflażu więc nie było łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wszystko fajnie, tylko jedno mnie ciekawi. Czy mu w tym ubranku nie za ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Też racja, a jak się zagrzeje, to zawsze można przewietrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Też bym przewietrzył, bo w busie wożę a blacha grzeje Dziś miał być Bloczek, ale przestało wiać będzie łąka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Na Bloczek wieje już ponad tydzień, a ja nie mogłem zebrać się na latanie po drugiej stronie Wisły . Dziś udało się posmakować Ruskiego wiatru. Wiało nierówno 5-9m/s i turbiło. Jak wchodziłem na górkę to było całą drogę sucho, a na lądowisku ....... mokra ziemia i model do mycia Inna Górka- warto było nawet dla zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ładnie, mogłeś na kawę podjechać to tylko 5 min do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 ... to tylko 5 min do mnie Właśnie miałem o tym wspomnieć, że kilku z nas do tej miejscówki ma 5 min, a ostatnio prawie cały tydzień wiał "ruski wiatr". Jednak nikomu z "tubylców" się nie chciało, nie mieli czasu (w sensownych godzinach pracują), a i ta zgniła aura Górka jest specyficzna, bo wymaga "rozgrzewki fizycznej", już nie wspominając o tym, że w taką pogodę to i "ubabrać się można" Oj tam, troszkę ponarzekałem przed weekendem Tak że brawo Jacek za chęci do latania w tym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Poszedł bym pieszo z Dianą pod pachą, ale na razie teraz trenuje narciarstwo mam dwa kije (kule) i już jeden but czekam na narty i śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 a no miałem dodać, że jeden ma usprawiedliwienie Pozostali mamy wpisaną nieobecność i powinniśmy w wolnej chwili polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.