ECO400 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Fajna oferta w HC http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14291 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Własnie cos takiego będę budował . Pewnie będzie relacja z budowy na forum . :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 też mi to chodziło po głowie, ale odpuściłem. Za dużo mam projektów rozpoczętych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Super jest ten wiatrakowiec:) już jest na minusie :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 napisz relacje z fotkmi i filmem , ciekawy jestem jak to lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Wiatrakowiec jest ponownie dostępny, zamierzam kupić i proszę o wsparcie w SwarmSale: http://www.hobbyking.com/SwarmSale.asp?id=29215 Klikać można 18.10.2010 r. do 22:45. Z góry dzięki! Gdyby ktoś się chciał załapać na tańszy model, to jest wówczas taka możliwość. PS. Chwilowo jako backorder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Patrząc na ten wiatrakowiec mam pewne przemyślenia, w wiatrakowcu wirnik nie jest napędzany , jego ,że tak powiem rozkręcanie odbywa się przez rozbieg i tu myślę jaki potrzebny będzie rozbieg aby wirnik nabrał siły nośnej bo w prawdziwych wiatrakowcach stosuje się tzw. prerotację czyli wstępne rozpędzenie wirnika w celu skrócenia rozbiegu. Jeśli ktoś z forumowiczów zbuduje ten wiatrakowiec to fajnie by było jakby się pochwalił efektami swojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Przed startem należy mocno zakręcić wirnikiem i od razu rozpocząć start. Wtedy rozbieg będzie niewielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.