leito1610 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Witam serdecznie kolegów.Szukam planów wicherka 25 .Zaznaczam że przeszukałem internet i rożne fora, wszyscy mówią że tego jest w bród,owszem ale jak przychodzi do drukowania to okazuje się a to że ktoś źle zeskanował i kawałek uciekło ,a to w innym formacie.A ja szukam dobrego skanu który mógłbym powiększyć na xero i mieć problem z głowy.Wiem że w modelarzu 9/10-2007 był plan i opis tego modelu czy któryś z kolegów byłby tak uprzejmy i wysłałby mi skan tego ? mój email leito1610@wp.pl . Proszę o jakąś pomoc. Pozdrawiam
wiwaldi7 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 www.alehar.aplus.pl/plany.html jesli to nie pomoze to posiadam plany z modelarza tylko nie zeskanowane najszybciej pod koniec tygodnia dam rade je zeskanowac
leito1610 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Ja właśnie korzystałem z tej strony ,po wydrukowaniu pierwszej połówki planów jest okej ale jak wydrukowałem drugą okazuje się że jest kłopot ze sklejeniem jakby to były połówki dwóch różnych planów, jeśli kolega by mi zeskanował plan z modelarza, byłbym super wdzięczny, czas niema dla mnie znaczenia poczekam
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Zajrzyj do skrzynki z pocztą :wink: .
leito1610 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Odebrałem emaila bardzo dobry skan, o to mi chodziło dziękuje i pozdrawiam
Adamuss Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam, mam podobny problem co kolega leito1610. Plany wicherka 25 ze strony alehar są jakby nie spójne. Może to wynikać z mojego niedoświadczenia w tych sprawach. W każdym razie proszę o pomoc.
Gość talent Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam i przepraszam, że poruszam tu starą sprawę. Jeśli to możliwe to proszę o przesłanie mi takich dokładnych planów WICHERKA 25 na mojego maila : karol.swit@mail.ru Pozdrawiam, talent
Wojtek Sz Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam i przepraszam, że poruszam tu starą sprawę. Jeśli to możliwe to proszę o przesłanie mi takich dokładnych planów WICHERKA 25 na mojego maila : karol.swit@mail.ru Pozdrawiam, talent Zobacz na te plany Wicherek 25
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.