GRZECHU I JURAS Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Dzisiaj jako że jeść człowiek musi postanowiłem usmażyć sobie Popcorn . Cały zadowolony z czekającej mnie uczty poszedłem grzebać przy modelu i zapomniałem zupełnie o smarzeniu :?, ocknąłem się po dłuższej chwili i biegiem do kuchni, to co tam zobaczyłem nie da się w żaden sposób opisać ( czarny gęsty dym) Z kukurydzy nie wiele pozostało a z patelki zresztą też :? Wniosek jest tylko jeden..... CO TO MODELARSTWO ROBI Z LUDZMI :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 CO TO MODELARSTWO ROBI Z LUDZMI :evil: Uczy ortografii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 No niejest najgożej,ale zafsze morze być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariaczi__21 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Kurcze, co jak co - ale popkorn, nie wyobrazam sobie tego. Przeciez musiales slyszec jak strzelaja kulki, a potem konczy sie. Chyba ze masz domek i kilka pieter to rozumiem. Oby jak najmniej takich wpadek panowie kucharze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 :lol2: :lol2: :lol2: A to numer! Jeszcze ta uwaga Mariacziego... No fakt.... Coś mnie naszła ochota na popk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 nawiązując do tego filmowego przysmaku to i ja mogę się poszczycić podobną wpadką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.