SP-LUK Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 załozyłem silnik Ray c3536/05 regulator markus hobby 30 pakiet NiMh 9,6V silnik staje po dodaniu 1/3 gazu programowalem płytka , oraz przy uzyciu drazka gazu wg "instrukcji " piszczenia ... bez rezultatu jakby co gg 8105799 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zmień pakiet. Nie podałeś połowy istotnych danych swoją drogą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zmień pakiet. Bingo Oczywiście chodzi o pakiet LiPo 2-3S, nie wiem do jakiego modelu, więc konkretnego akumulatora nie doradzę :wink: Śmigłą też nie podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP-LUK Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 śmigło 9x6 model easyglider electric , wlasnie przerabiam na bezszczote... obecny pakiet mam taki http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=611 rozumiem ze zalozenie lipola powinno pomóc...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 obecny pakiet mam takiTo nie ma dziwne, że regulator odcina. Pakiet potrafi oddać ok 15A, a silnik ciągnie 2x tyle... rozumiem ze zalozenie lipola powinno pomóc...??Zależy jakiego lipola. Maksymalny oddawany przez pakiet prąd jest zależny od jego pojemności i wydajności prądowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP-LUK Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ok, pozyczyłem od kolegi lipola 2200 mah , 25 C , chodzi jak zyleta koniec watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.