bafypoland Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Więc : mam na imie Artur zamieszkuje na południu Polski w Jastrzębiu Zdrój (niech nikogo nie zmyli "Zdrój" heheh 60 lat temu było tu uzdrowisko ale zmzamieniono je na 5 kopalń wegla kamiennego więc została tylko nazwa Zdrój ) od niedawna zainteresowałem się modelami RC dokładniej śmigłowcami i zacząłem swoja przygode od symulatora Phoenix, teraz nabyłem T-rex 500+ flymentor 3doraz apke turnigy 9x, to tyle na początek pozdrawiam Wszystkich obecnych i przyszłych Forumowiczów.
Viader Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Witam Lataj, lataj. Sam myślę o przesiadce z 450 na 500-tkę
bafypoland Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 do latania to mi jeszcze daleka droga hehhe, bo aparatura którą posiadam "zyje swoim zyciem" w symulatorze ok ale jak narazie nie potrfie jej nakłonić żeby "zakumplowała sie z helikiem" narazie szukam pomocy w konfiguracji
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.