bafypoland Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Więc : mam na imie Artur zamieszkuje na południu Polski w Jastrzębiu Zdrój (niech nikogo nie zmyli "Zdrój" heheh 60 lat temu było tu uzdrowisko ale zmzamieniono je na 5 kopalń wegla kamiennego więc została tylko nazwa Zdrój ) od niedawna zainteresowałem się modelami RC dokładniej śmigłowcami i zacząłem swoja przygode od symulatora Phoenix, teraz nabyłem T-rex 500+ flymentor 3doraz apke turnigy 9x, to tyle na początek pozdrawiam Wszystkich obecnych i przyszłych Forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Witam Lataj, lataj. Sam myślę o przesiadce z 450 na 500-tkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bafypoland Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 do latania to mi jeszcze daleka droga hehhe, bo aparatura którą posiadam "zyje swoim zyciem" w symulatorze ok ale jak narazie nie potrfie jej nakłonić żeby "zakumplowała sie z helikiem" narazie szukam pomocy w konfiguracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.