Budyn Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Mam problem, czy mały czy duży to nie wiem. Jak chcę się wznieść tzn jak dodaje gazu to nic się nie dzieje oprócz tego, że podnosi się cała tarcza sterująca a wirnik ani tylny ani główny ani drgną. I teraz pytanie, co robić? @edit Przed chwilą chciałem jeszcze raz sprawdzić czy zadziała i podłączyłem pakiet a on jak z procy wystrzelił i uderzył w sufit :shock: tzn. na tarasie odpalałem a taras mamy w połowie zadaszony no i bum w dach i prawie wszystkie części w głowicy do wymiany, a niedawno go naprawiałem :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dobrze, że sobie nie kupiłeś np. Trexa 700E. Albo masz rewers na gazie, albo jakoś dziwnie krzywą ustawioną. Jak nie wiesz, jak wyregulowaći obsługiwać helika, to lepiej nigdy nie podpinaj go do pakietu z łopatami, dopóki wszystkiego nie sprawdzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Już latałem i było wszystko ok i robiłem jak zawsze i nie wiem po prostu co się stało. Przypuszczam że coś z modułem 3w1 bo jak podpinam do pakietu to nawet dioda się teraz nie świeci Przed chwilą sprawdzałem i jest wszystko ustawione tak jak powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.