Saul Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam wszystkich, mam na imię Paweł. W modelarstwie przechodzę ewolucję wsteczną... Zaczynałem od depronowego Akronauta z PerfectHobby. Nauka niełatwa, były chwile załamania, ale też trochę całkiem udanych lotów... Później przyszedł czas na coś łatwiejszego, czyli SkyLady. Nie obyło się bez kraks, ale w końcu zacząłem latać do wyczerpania pakietu... A teraz, właściwie dzisiaj, kurier przyniósł pudło z EasyStarem :-) Na początek chcę go oblatać, ale nieśmiało już myślę o FPV :-) Studiuję to forum już od dłuższego czasu i znajduję na nim naprawdę wiele cennych informacji, które mam nadzieję, że pomogą mi ograniczyć ilość modelarskich wpadek do minimum, a może i moja wiedza na coś się przyda. Pozdrawiam serdecznie Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.