garnett Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam Czytam to forum od dłuższego czasu i w końcu przyszedł moment odezwania się tutaj. Modelarstwem interesowałem się już od dłuższego czasu ( plastik , papier ) , zawsze kręciło mnie modelarstwo RC jednak za czasów mojej młodości był problem z dostępem albo było poza zasięgiem finansowym. Teraz w końcu udało mi się chociaż mało mam na to czasu. W RC bawię się od ok pół roku , dotąd modele pływające ( konkretnie jeden model który służy mi do nauki i poznawania elektroniki ) ale po zimie mam zamiar zacząć latać, chociaż w tym jestem zupełnie zielony. Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam Piotrek P.S. jak/kiedy można pisać posty w dziale elektronika bo uszkodziłem regulator a narazie mam zablokowane pisanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam Musisz odczekać trochę na interwencję moderatora i będziesz mógł się wypowiadać. A jeżeli chodzi o latanie to polecam kupi symulator i ćwiczyć na komputerze - wprawa się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.