emem18 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 witam wiem ze jest regulamin ale chciałem się upewnić "1. Model Model musi być półmakietą rzeczywistego samolotu wyprodukowanego w latach 1935 – 1945.Jeżeli jest to model prototypu to orginał musiał latać w danym okresie. Rozpiętość modelu jednosilnikowy 700 – 860 mm " i chodzi mi o tą rozpiętość pobrałem sobie plany takiego oto samolotu P-64 ze stronki http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=14719582&postcount=80 plany w formacie A4 powycinałem wszystko i wyszło mi że samolot ma 500 mm rozpiętość i teraz nie wiem czy tyle mam mieć czy ja plany w źle wydrukowałem ?? i jeśli już czy mógłbym tym startować ?? chcę sam zbudować samolot od podstaw ale w pełni spełniający regulamin żeby sie nauczyc latać takim jak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Rozpiętość modelu jednosilnikowy 700 – 860 mm " Plany są ok. To nie jest ESA, tylko SEMFF :wink: - mniejszy i z depronu. Pozdrawiam, Michał South East Michigan Foamy Flyers (SEMFF) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emem18 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 ok rozumiem ... to coś innego P.S do admina: chyba można usunąć ten temat przepraszam za zasmiecanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.