andbla Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 witam wszystkich.od niedawna podjąłem wyzwanie w postaci budowy łódki do wywozu zanęty wedkarskiej.całkiem nieżle mi idzie.jednak jak to zawsze byma mam pewne problemy .mam nadzieje uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie problemy.z zawodu jestem elektroninkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andbla Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 poczytałem troche powitania i muszę to dopisać.mam na imie andrzej.mieszkam w szczecinie.mam 42 lata.z zawodu elektronik.zajmowałem się w życiu różnymi tematami i tak ostatnio wżięło mnie na RC.powodem jest budowa łódki do wywozu zanęty wędkarskiej.mam już kadłub,aparaturę(optic 6),serwa i resztę galanterii,pomysł na kamerę i echosondę.wszystko już prawie działa i wygląda.ale mam pewne problemy i ma nadzieję rozwiązać je przy pomocy wiedzy i doświadczeniu kolegów modelarzy.pozdrawiam andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.