JD2bis Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam Wczoraj rano (tzn. 1 listopada) latałem moim trenerkiem na lotnisku przy Pałacowej w warszawie. Wystarczyła chwila złej oceny odległości i model zawisł wysoko na drzewie. Gdy po południu przyjechałem ze sprzętem do ściągnięcia modelu z drzewa okazało się, że modelu już nie ma. Szczęśliwego znalazcę proszę o kontakt - nagroda. Pozdrawiam Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Pewnie polecial :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Model jest. Spadł i zabezpieczył go kolega. Kontakt na PW , dostaniesz telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JD2bis Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam Model już odzyskałem, serdeczne podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w tą sprawę, a szczególnie dla Adama i Dariusza z którymi miałem przyjemność osobiście się kontaktować. Pozdrawiam Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.