Michał R/C Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Możecie mi nie wierzyć , ale dziś pierwszy raz odwiedziłem wasze forum . Zajmuje się modelarstwem od 3 - 4 lat. Na koncie mam troszkę modeli balsowych , rzutków , a także szybowców typu F1H, F1A1/2 (F1AM). Zajmuje się modelami helików , samolotów , samochodów i łódek (przyznaję to dość duży zakres ale cóż, Hobby się nie wybiera ). Ogólnie chcę wszystkich pozdrowić. Mam na dzieję, że się doskonale zrozumiemy. P.S Jeśli jest ktoś z Mielca to proszę pisać na PW w celu zapoznania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoo Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 z pobliskiej Dębicy wita Michal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.