Rogus Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam. Składam własnie swojego hk450 i mam problem z przydzieleniem odpowiednich serw do kanałów. Oglądałem ten filmik lecz tam są nazwy kanałów a ja mam numery i nie mogę ustawić ich tak jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 a napisz dokładniej ,tarcza jak sie domyślam 120 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogus Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Tak. Po prostu nie wiem jak podłączyć serwa do odbiornika i poustawiać w aparaturze. Np lot do przodu mam ustawiony po prawej stronie jak przechyle drążek w lewo a nie do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 najpierw ustaw tarcze zmieniając miejscami serwa w odbiorniku i rewers żeby prawidłowo pracowała. Już widzę ze masz zamienione serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon-k Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 W menu aparatury wybrać rodzaj tarczy czyli: system>type sele>heli>i tu wybrać heli 3-1. Wychodzimy z każdego menu w tej aparaturze klawiszem menu wtedy zmiany zostają zapisane. Wychodząc klawiszem exit nie zapiszesz dokonanej zmiany. Patrząc od przodu na helika: lewe serwo tarczy kanał 6 prawe serwo tarczy kan 1 tylne serwo tarczy kan 2 regulator 3 kan ogonowe kan 4 zyro czulosc 5 kan podaję rewersy 1 ail nor 2 ele nor 3 thr nor 4 rud nor 5 gea nor 6 pit rewers kolejność dla odbiornika aparatury tg 9x . Tak zaoszczędzisz czas ,który ja straciłem. Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.