Gryzon Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam Kupiłem moduł 2,4 GHz jak w temacie i zamierzam go wmontować do aparatury MC14. Szukam informacji dot. pinów w nadajniku assana. Znalazłem jedną fotkę w języku niemieckim. Proszę o weryfikację czy te opisy są prawidłowe (nie chciałbym spalić modułu) Obrazek znajduję się w wątku (post z 11.02.2007 użytkownik helijunk): http://www.rclineforum.de/forum/thread.php?goto=nextoldest&threadid=239161&sid=dc74d96698f5b3799beb4b52ebf6d915 Pierwsza widoczna fotka w wątku. Jest to jedyny opis jaki udało mi się znaleźć do nowej płytki Assana. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
cobra Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Nie napisałeś, czy to moduł Futaba, czy JR, ale proszę: a tu moduł JR (+6V w tym przypadku nie występuje):
Gryzon Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Dzieki Cobra ...Jak wynika z nazwy mam JR/Graupner. Czyli twoj obrazek potwierdza piny z niemieckiego wątku. Powinno być ok. Teraz tylko znajdę w aparaturze i działam z lutownicą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.