gregwait Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam Forumowiczów Mam mam imię Grzegorz i jestem z Katowic. Do modelarstwa wróciłem 3 lata temu. Latam głównie w Jaworznie i Rudzie Śl. Uwielbiam zapach metanolu o poranku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam ! A'propos Rudy Śląskiej - podobno przed II wojną światową była tam szkoła szybowcowa, czyli musiało być też szybowisko. Coś Ci wiadomo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregwait Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 WitajJak tylko zaczne latac spalinami to wpadne wczesnym rankiem - na szklaneczke :wink: Nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.