M.G. Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam z Krakowa, Jeszcze nie jestem modelarzem, natomiast latam na paralotni swobodnie i z napędem PPG. Kilka miesięcy temu narodził mi się syn i to dla niego chcę się nauczyć tej wspanialej sztuki jaką jest modelarstwo, by już od najmłodszych lat móc przekazać mu jak najwięcej radości z wszelkich form latania. :D Z Poważaniem, Mariusz Gajewski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Powodzenia! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witamy. My też latamy :rotfl: na paralotniach i modelami. Pozdrawiam Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.G. Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Milo poznać kolegów, kto wie może już wkrótce spotkamy się na lotnisku MLP w Czyżynach , gdzie jestem bardzo często by podziwiać loty modeli. Cóż ... mieszkam w okolicy ... Mariusz G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.