plastus1970 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam.Mam problem z FMS. Wyskakuje mi okno z informacją D3DRM.dll is not loadet. Wiem że trzeba coś kombinowac z kluczem w rejestrze ala próbowałem i nic nie wyszło. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 tu masz spakowane biblioteki d3drm edit : tu też był opisywany ten problem http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=23889 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Inne fajne modele na FMS http://gunnerson.homestead.com/files/fms_models.htm chociaż w oryginale po wgraniu bardzo nerwowe i na leży sobie aparaturę po ustawiać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastus1970 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Dzięki za pomoc. Działa !!! Tylko obroty silnika na moim drążku w SANWIE zamiat (wysokie obroty do góry) to mnie działają na boki :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastus1970 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Już wszystko GRA !!!!!!!!!! Dzięki !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witaj , również mam SANVA 8000 2,4GHz wejdz w w pasek u góry FMS i wybierz narzędzia , jostik , mapowanie , kalibracja , ustaw kanały do faktycznych , ruchów na kalibracji, ster kierunku kanał 4 ruch inv tj. odwrotnie , obroty silnika kanał 1 serwo exp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.