sak122 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam, przedstawiać się chyba nie muszę, założyłem nowe konto, gdyż poradzono mi tak w dziale kontakt z obsługa forum. Zobowiązuje sie do przestrzegania regulaminu forum, nie łamania go oraz do zachowania etyki i kultury na forum. To tyle ode mnie, teraz czekam na krok moderatora na uaktywnienie konta. Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Przepraszam, dlaczego moje konta nie jest jeszcze aktywne,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Zobowiązuje sie do przestrzegania regulaminu forum, nie łamania go W regulaminie jest tom mowa. napewno go przeczytałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Tak, uwaznie go przeczytałem Aby uzyskać dostęp do forum należy przywitać się w powitalni. jak powitanie będzie jak należy otrzymasz dostęp od kilku minut do max 24h po założeniu tematu. Ale juz minęło dokładnie 18 godz. i nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.