Konrad65 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Co myślcie o tym sklepie http://rc-modele.pl/ czy ktoś może podzielić się opiniami o tym sklepie ,sory ale nie znalazłem żadnego tematu o tym sklepie.Chciał bym tu zamówić kilka rzeczy więc się pytam , a nie chcę znowu się przejechać :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jak nie chcesz się przejechać na żadnym sklepie, to kupuj u Mirka (Abc-rc.pl) Jak czegoś nie będziesz wiedział zapytasz grzecznie Mirka i pomoże Ci !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Szukałem i nic nie mogę znaleźć .Cimek a w tym sklepie co podałeś nie ma odbiornika e-sky jest np taki http://www.abc-rc.pl/p/4/840/odbiornik-corona-rs610ii-35mhz-6-kanalow-aparatury.html ale nie wiem czy będzie współpracował z moim nadajnikiem e-sky i czy będą pasowały kwarce e-sky ,które mam a w tym sklepie nie widzę kwarców ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Już poprawiłem Edit to zamawiał ktoś tam coś ,i może podzielić się swoimi spostrzeżeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ja brałem. zero problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Często kupuje tam osobiście to dobry sklep modelarski na niektóre rzeczy mają naprawde dobre ceny możesz tam śmiało zamawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wielki dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.