K_Rom Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam serdecznie! Jestem po raz pierwszy na forum (jako użytkownik !). Po długim czasie powracam do modelarstwa lotniczego. Mam spore zaległości w związku z rozwojem nowych technologii. Jednak z tego, co tu przeczytałem, pewne zagadnienia są ponadczasowe! Z całą stanowczością mogę polecić moją młodzieńczą literaturę Janusza Wojciechowskiego, Wiesława Schier'a. W chwili obecnej "wylatałem" kilkanaście godzin na ASW 28 i kilkadziesiąt na symulatorze. Do złożenia, oblatania i nauki akrobacji - EXTRA 330. Pozdrawiam wszystkich entuzjastów modelarstwa: Roman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyba20 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam serdecznie mam na imię Łukasz mam 27 lat, mieszkam w Wałczu. Modelarstwem zajmuje sie dopiero 2 lata, obecnie jestem na etapie budowy modelu ślizgacza kl. mono bede miał do was kilka pytań, mam nadzieje że mi ktoś pomoże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.