dawid Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 witam mam na imie dawid pochodze z bielska białej ale mieszkam w wilkowicach koło bb to jakies 10 km zajmuje sie modelarstwem rc od kilkunastu lat ale tylko teoriom ale zaczołem robić postepy mam model trenerka 40 z silnikiem os max la 40 aparaturke hitec flash 5 i duzo do nadrobienia pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Hallo Dawid ... Wilkowice to dzielnica Bielska ...albo ? :wink: nie wiedzialem ze mam za sasiada Modelarza :* ...u mnie na razie jst sciernisko ale bedzie ...San Francisko...(moze?) ;D Pozdrawiam Janek PS: do latania masz troche terenu ...ale czy nie "zahaczasz" o Zywieckom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 witam janie tak wilkowice to dzielnica bielska ale wroniepole to pierwszy raz słysze :shock: a o zywiecką juz prawie raz zachaczyłem jak próbowałem lotow na zatku prawie w rybarzowicach i na polach rozległ się huk a krety omały włos zawału niedostały :mrgreen: pozdrawiam dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Czesc -Wroniepole nie znajdziesz na zadnej mapie Swiata ...no chyba ze przetlumaczysz na jezyk naszych sasiadow ...to wyjdzie Ci prawdopodobnie -Wronkow,Srokow? -nie ale cos kolo tego. ;D Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam znowu ...bylem pare dni temu w Wilkowicach ...rozrasta sie ...ale na niebie nie widzialem zadnego modelu ...szkoda ... Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.