kukasz Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam Mam na imię Łukasz, modelarstwem interesuję się od paru miesięcy. Trafiłem na to forum całkiem przypadkiem i od razu mi się spodobało. Mam 20 lat, 15 luty 1990 i jestem z Wrocławia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witaj Łukasz, a jakim rodzajem modelarstwa interesujesz się najbardziej, masz już sprecyzowane czy to samoloty, śmigłowce, samochody a może statki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukasz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Interesują mnie samoloty. Chciałem sobie zrobić model latającego skrzydła (rc) ale wyczytałem, że aparatura powinna mieć miksery i jest ze względu na to droższa. Wybrałem więc toto, teraz szukam jakichś łatwych planów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.