pietia1985 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 interesuje się modelarstwem od niedawna mam 25 lat pochodze z gorzowa ogolnie mam kilka aut i mam problem z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 interesuje się modelarstwem od niedawna mam 25 lat pochodze z gorzowa ogolnie mam kilka aut i mam problem z nimi Chyba od bardzo niedawna bo o interpunkcji jeszcze nie słyszałeś ?? Witaj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_w1 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam na forum mieszkańca Gorzowa. Wprawdzie mam tylko jedno auto RC do tego z aparaturą nieproporcjonalną, ale ogólnie nie mam problemów z różnymi gałęziami techniki. To forum to kopalnia wiedzy i jest tu wielu pasjonatów, którzy zawsze chętnie pomagają. W ortografii i interpunkcji też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietia1985 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 idzie tu fotke dodac bo mam problem jak połączyc odbiornik + regolator + servo lub serva wsystko firma modelcraft[/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.