pietia1985 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 interesuje się modelarstwem od niedawna mam 25 lat pochodze z gorzowa ogolnie mam kilka aut i mam problem z nimi
buwi777 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 interesuje się modelarstwem od niedawna mam 25 lat pochodze z gorzowa ogolnie mam kilka aut i mam problem z nimi Chyba od bardzo niedawna bo o interpunkcji jeszcze nie słyszałeś ?? Witaj ...
Przemo_w1 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam na forum mieszkańca Gorzowa. Wprawdzie mam tylko jedno auto RC do tego z aparaturą nieproporcjonalną, ale ogólnie nie mam problemów z różnymi gałęziami techniki. To forum to kopalnia wiedzy i jest tu wielu pasjonatów, którzy zawsze chętnie pomagają. W ortografii i interpunkcji też.
pietia1985 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 idzie tu fotke dodac bo mam problem jak połączyc odbiornik + regolator + servo lub serva wsystko firma modelcraft[/code]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.